Nyheter

2015-02-02

 

Eyewear Network – Frands Jensen   

 

Från den 1 januari 2015 adderar Eyewear Network ytterligare en klient till sin portfölj. Danska Frands Jensen grundades 1966 och har sedan dess producerat produkter med hög kvalitet till ett bra pris. Bolaget ägs och drivs i dag av Jesper Krog Jensen som i familjeföretaget är tredje generation.


Eyewear Network kompletterar i och med samarbetet med Frands Jensen och Prego sin portfölj med kvalitetssolglasögon anpassade för korrektionsglas, ett segment som vi sedan tidigare i mindre skala arbetat med från Ricardo Nordica. Eyewear Network får med Prego en bredare och mer heltäckande kollektion som butikerna kan arbeta med året om. Prego innehåller idag ca 120 artiklar och är på den danska marknaden ledande i sitt segment.

 

För att se mer av Prego besök www.pregoeyewear.com el kontakta din lokala Eyewear Network representant.

 

Fredrik Melin

 

 

 

1 Augusti 2014

 

Ny säljare norra Sverige / norra Norge

Som ny säljare för norra Sverige har Eyewear Network anställt Dick Frykman. Dick är 32 år och bor med sin familj i Sundsvall. Han är utbildad naprapat, men har sedan 3 år tillbaka arbetat hos Synsam i Sundsvall. Vi önskar lycka till och välkomnar honom till Eyewear Network!

 

Ny säljare västra Sverige / södra Norge

Eyewear Network ändrar i västra Sverige. Fredrik Melin har arbetat med bolaget sedan starten och är för många i området ett bekant ansikte. Vi säger välkommen tillbaka till västra Sverige!

 

Ny säljare Danmark / Island

I Danmark har Eyewear Network anställt Søren Ølgaard. Søren har lång erfarenhet från den danska Optikbranschen där han tidigare har arbetat med b.la Silhouette och Marchon Nordic. 

 

 

Dick Frykman

070 244 44 68

dick.frykman@eyewear-network.se

Fredrik Melin

070 313 44 83

fredrik.melin@eyewear-network.se

 

Søren Ølgaard

+45 20 27 80 07

soren.olgaard@eyewear-network.se